Prijave za kamp 2023 so odprte!

Žensko košarkarsko društvo Tolmin v sodelovanju z KK Tolmin in Zavodom KŠM organizira dvanajsti poletni mednarodni košarkarski kamp.

Zaradi velikega povpraševanja v letu 2022 smo se odločili, da bomo kamp v Tolminu organizirali v dveh izmenah in sicer prvo od 25. junija do 1. julija in drugo od 2.julija do 8.julija 2023. Prva izmena je namenjena fantom in dekletom rojenim leta 2014 in vsem starejšim od tega letnika, druga izmena pa je namenjena fantom in dekletom rojenim od leta 2014 do leta 2008. V kolikor bi bilo število prijavljenih premajhno za dve izmeni, bomo upoštevali razpored prijav in sprejeli prvih 130 prijavljenih.

Naša želja je, da bi udeleženci bivali v domu CŠOD. V tem primeru prijavnina znaša 435 € na osebo, v ceno pa je vštetih 6 polnih penzionov(trije obroki+popoldanska malica), osvežilni napitki med treningi, žoga, dvostranski dres in hlačke, kratka majica z logotipom tabora, hoodie in steklenica za osvežilne napitke. Za domače igralce, ki ne bodo jedli in spali v domu
je cena 235€, za tiste, ki bodo v CŠOD jedli zajtrk, kosilo in večerjo, spali pa doma pa je cena 350€.

Cena za bivanje se lahko še malenkost spremeni. V primeru, da prenova CŠOD ne bo zaključena pravočasno, bomo kot lani bivali in jedli v prostorih šolskega centra Tolmin. V tem primeru bo cena 380€. Za domače igralce, ki ne bodo jedli in spali v šoli je cena 235€, za tiste, ki bodo v šoli jedli zajtrk, kosilo in večerjo, spali pa doma pa je cena 320€.

Podrobnosti o plačilu si preberite tukaj.

Rok prijave je 2. junij, prijavite pa se lahko prek spletnega obrazca na strani https://brezec-sagadin-basketball-camp.com/prijava/ 
Prijave po e-pošti niso več mogoče.

Se vidimo!

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja