Prijave so odprte!

Pozdravljeni,

Žensko košarkarsko društvo Tolmin v sodelovanju z KK Tolmin, CŠOD, Zavodom KŠM in ISF-ZDA organizira deseti poletni mednarodni košarkarski kamp. Kamp bo v Tolminu od 25. junija do 1. julija 2021. Namenjen je fantom in dekletom rojenim leta 2012 in vsem starejšim od tega letnika. Tolmincem je uspelo združiti dve legendi, najtrofejnejšega slovenskega trenerja Zmaga Sagadina in najboljšega primorskega košarkarja vseh časov ex. NBA igralca Primoža Brezca kar daje kampu še poseben pečat in hkrati garancijo za vrhunsko kvaliteto.

Prijavnina znaša 320 € na osebo, v ceno pa je vštetih 6 polnih penzionov(trije obroki+popoldanska malica), osvežilni napitki med treningi, žoga, dvostranski dres in hlačke, kratka majica z logotipom tabora, hoodie in steklenica za osvežilne napitke. Za domače igralce, ki ne koristijo nobenih uslug CŠOD je cena 180€, za tiste, ki bodo v CŠOD jedli kosilo in večerjo 240€, za člane ŽKD in KK Tolmin, ki bi v CŠOD jedli vse obroke, spali pa doma pa je cena 250€. Ker se uradni organizator kampa spreminja , bodite pozorni na pravilen račun TRR za plačilo TRR ŽKD TOLMIN 047530000379174 pri Novi KBM 

Rok prijave je 4. junij, prijavite pa se lahko na email ali telefonsko na številko organizacijskega vodje kampa Borisa Velikonje. Email: boris.velikonja1@siol.net, telefonska številka: 031/711-049.

Prijavite se lahko preko prijavnega obrazca na spletni strani!

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja